Home Abonamente monitorizare marci Beneficiile monitorizarii Documente Despre noi Exemple Contact Contul meu

Noutati:

In anul acesta, toate monitorizarile vor beneficia de un pret promotional, astfel: monitorizarea marcilor proprii - 17 euro /luna, monitorizarea marcilor concurentei- 15 euro/luna, monitorizarea clasei de produse - 17 euro/luna. La aceste preturi se adauga TVA!

Oferta este valabila pentru toate comenzile inregistrate pana pe 30.08.2022 si pentru orice contract incheiat pe 12 luni.

Incepand cu data de 14.01.2016, OSIM nu mai verifica marcile de anterioritate, prin urmare pot fi admise la inregistrare marci similare sau identice cu marca dumneavoastra!
Aici intervine NECESITATEA si UTILITATEA sistemului nostru de MONITORIZARE.
Pentru a va asigura ca marca dumneavoastra este pe deplin PROTEJATA, va propunem sa o inscrieti in programul nostru de MONITORIZARE.
Veti fi informat DIN TIMP, lunar (bilunar) despre orice marca DEPUSA la OSIM, similara/identica si care va incalca dreptul dumneavoastra la marca.
CUM SA NU AI GRIJA DE MARCA TA?
MARCA E IN SIGURANTA CU NOI!

http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/osim-renunta-la-calitatea-de-caine-de-paza-al-marcilor-cum-iti-mai-protejezi-brandul-109786/
CONT CLIENT

Vreau cont  Ai uitat parola?

Monitorizare online

Pentru a monitoriza o marca sau un desen inregistrat aveti nevoie de un cont valid. Daca aveti deja un cont va rugam sa va autentificati:

Vreau cont | Ai uitat parola?

 
Marci depuse in ultimele 3 luni
Marci inregistrate in ultimele 3 luni
Desene inregistrate in ultimele 9 luni
© Monitorizare marcidesene.ro. Toate drepturile rezervate