Home Abonamente monitorizare marci Beneficiile monitorizarii Documente Despre noi Exemple Contact Contul meu

Noutati:

In anul acesta, toate monitorizarile vor beneficia de un pret promotional, astfel: monitorizarea marcilor proprii - 17 euro /luna, monitorizarea marcilor concurentei- 15 euro/luna, monitorizarea clasei de produse - 17 euro/luna. La aceste preturi se adauga TVA!

Oferta este valabila pentru toate comenzile inregistrate pana pe 30.08.2022 si pentru orice contract incheiat pe 12 luni.

Incepand cu data de 14.01.2016, OSIM nu mai verifica marcile de anterioritate, prin urmare pot fi admise la inregistrare marci similare sau identice cu marca dumneavoastra!
Aici intervine NECESITATEA si UTILITATEA sistemului nostru de MONITORIZARE.
Pentru a va asigura ca marca dumneavoastra este pe deplin PROTEJATA, va propunem sa o inscrieti in programul nostru de MONITORIZARE.
Veti fi informat DIN TIMP, lunar (bilunar) despre orice marca DEPUSA la OSIM, similara/identica si care va incalca dreptul dumneavoastra la marca.
CUM SA NU AI GRIJA DE MARCA TA?
MARCA E IN SIGURANTA CU NOI!

http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/osim-renunta-la-calitatea-de-caine-de-paza-al-marcilor-cum-iti-mai-protejezi-brandul-109786/
CONT CLIENT

Vreau cont  Ai uitat parola?

BENEFICIILE MONITORIZARII

APARA-TI DREPTUL !!!

Incepand cu data de 10 mai 2010 intra in vigoare noile modificari ale Legii privind marcile si indicatiile geografice nr. 84 / 1998 prin care marcile inregistrate vor avea nevoie de protectie suplimentara.
Legea a suferit modificari armonizandu-se cu Regulamentul de Inregistrare al Marcilor Comunitare al OHIM (Office Of Harmonisation In The Internal Market) EC 207/2009.
Astfel conform acestor modificari, la depunerea cererilor de inregistrare marca la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) nu se va mai face cercetare documentara preliminara in urma careia cererea poate fi respinsa daca se constata asemanari cu marci inregistrate deja pe aceeasi clasa de produse sau clase similare. Orice cerere de noua marca se va procesa urmand a fi publicata dupa o anumita perioada in Buletinul Oficial de
Proprietate Intelectuala.

Daca pe o perioada de 2 luni de la publicare nu se inregistreaza nici o opozitie din partea oricarui titular de marca care ar putea constata ca noua marca se aseamana cu a sa si ii poate crea prejudicii de imagine si financiare prin acapararea unei cote de piata pe seama acestei asemanari, marca noua va fi inregistrata de drept si va putea fi comercializata.
Aceeasi amenintare poate aparea daca titularul unei marci comunitare decide sa si distribuie produsele pe teritoriul Romaniei, marca sa putand fi asemanatoare sau chiar identica ca si nume cu o alta marca romaneasca. Conform acestei proceduri toti titularii de marci trebuie sa fie informati in permanenta legat de noile cereri de inscriere a marcilor depuse spre inregistrare la OSIM cat si de dinamica marcilor comunitare pentru a se proteja.

Aceste activitati de informare si asigurare a derularii procedurilor legale de protejare nu sunt la indemana oricui si necesita experienta, cunoasterea in detaliu a legislatiei, expertiza in domeniu si alocare de resurse suplimentare

Programul de monitorizare , sprijina titularii de Drepturi de Proprietate Intelectuala in apararea drepturilor acestora si impiedica tertii sa se foloseasca de produse/servicii identice sau asemanatoare cu cele ale titularilo, precum si faptul ca se poate afla in timp util intentia de utilizare a eventualelor marci ale concurentei

De ce trebuie sa fii in programul monitorizare.marcidesene.ro?

- Evitarea acapararii unui procent din cota dumneavoastra de piata de catre o marca asemanatoare prin confuzie
- Anticiparea actiunile strategice ale competitiei
- Protejarea produselor la contrafacere
- Reactionarea prompta si rapida la orice amenintare adresata marcii
- Informarea permanenta in domeniul proprietatii intelectuale
- Asigurarea unicitatii marcii pe piata crescandu-i valoarea
- Stii in orice moment ce marci se inregistreaza !
- Stii daca apar marci identice sau asemanatoare !
- Stii ce marci inregistreaza concurenta! 
Marci depuse in ultimele 3 luni
Marci inregistrate in ultimele 3 luni
Desene inregistrate in ultimele 9 luni
© Monitorizare marcidesene.ro. Toate drepturile rezervate